Allround coverband Time Out

Time Out is veelzijdig en flexibel

Coverband Time Out brengt je op een hoger level met strakke beats van vier muzikanten en een geweldig stemgeluid van twee swinging zangeressen en zanger. De band komt uit de omgeving Waalwijk-Tilburg-Eindhoven, is zeer ervaren en bestaat 30 jaar in 2022.

Alleen muziek van topartiesten uit de genres r&b en soul en bekende disco- en popnummers komen voorbij. Denk aan nummers van Aretha Franklin, Chaka Kahn, Michael Jackson en Donna Summer, maar bijvoorbeeld ook Bruno Mars, Beyoncé of Alicia Keys. Check ons repertoire.

Dus swingend wordt het zeker maar.... Als je liever een easy setje wenst of een akoestische setting, dan kan dat ook. Of een combinatie. Time Out staat bekend om spontaniteit en interactie met het publiek. Je feest wordt vanzelf een gezellig swingfestijn. Time Out is veelzijdig, wel zo prettig!

Wil je kwaliteit, spontaniteit en uitstraling, boek dan Time Out voor je feest of event en het optreden zal nog lang in ieders geheugen staan...

Bezetting:
- 2 zangeressen
- 1 zanger

- gitarist
- bassist
- toetsenist
- drummer

Speelduur:
Time Out speelt standaard 3 sets van 45 minuten.

Uitbreiding is mogelijk.

Liever akoestisch Time Out?

Akoestisch Time Out

Is de kleine variant van de band. Met dezelfde dynamiek en harmony zingen de twee zangeressen, begeleid door een gitarist 'easy' covers in de stijl van soul, jazz en r&b.

Heerlijk als achtergrond tijdens diners, op recepties of 'relaxed' in de kroeg tijdens warme zomeravonden of koude winterdagen.

Trouwceremonie

Ook is Time Out te boeken voor tijdens een trouwceremonie,
-receptie of -diner. Of bij bedrijfsevenementen, zoals bij beurzen of bedrijfsdiners. Een kleine setting van de band komt dan op de achtergrond muzikale invulling aan je event geven.

Dit kan met 1 of 2 zangeressen, begeleid door gitarist. Ook verzoeknummers zijn hierbij mogelijk.