Allround coverband Time Out

podiumeisen en voorwaarden

Podium
Afmeting minimaal 6 meter breed en 3 meter diep. Is er geen podium aanwezig, dan bestaat de mogelijkheid podiumdelen te huren via een (feest-/)verhuurbedrijf. Kosten voor uw rekening. Indien geen podium gehuurd wordt, dan de gestelde beschikbare vloerruimte aanhouden. Afwijkingen in overleg.

Stroomvoorziening
Om de stroomvoorziening te garanderen, heeft de band 2 aparte stroomgroepen (2x 220 volt van 16 ampère, aarde en nul) nodig, waar geen andere apparatuur op is aangesloten. Is er niet voldoende elektriciteit, dan zorgt de opdrachtgever zelf of in overleg met de band voor een aggregaat.

Opbouw
Minimaal 2 uur van te voren met daarop volgend een soundcheck.

Speeltijden
Vaste setindeling: 3 sets van 0.45 min. Optioneel tegen meerprijs:

  • inloopset van ca. 0.30 min. met instrumentale easy listening muziek
  • inloopset van ca. 0.30 min. akoestisch
  • extra set van 0.45 min.

Geoffreerde gage is binnen een tijdsbestek van 5 uur (excl. opbouwtijd). Daarbuiten wordt een meerprijs gerekend.

Pauzemuziek
De band verzorgt naar wens pauzemuziek via laptop of andere geluidsmedia. Er is een mogelijkheid om zelf pauzemuziek mee te nemen op CD of USB stick. Dit dient van tevoren kenbaar gemaakt te worden.

Kleedruimte
Een ingerichte en afsluitbare kleedkamer voor 7 personen. Indien mogelijk aanwezigheid van een spiegel en koelkast met voldoende (fris)drank en een toilet op loopafstand met wasbak in de buurt van de kleedruimte.

Consumptie

Drank is voor de bandleden bij de bar gratis te verkrijgen, tenzij gebruik wordt gemaakt van de consumpties die in de kleedkamer zijn voorzien. Tijdens het optreden wordt het podium voorzien van flessen water. Indien opbouw en soundcheck vóór 18.00 uur plaatsvinden, wordt voor een (warme) maaltijd voor de bandleden en geluidsman(nen) gezorgd.

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond Yap

band Time Out

Hendrik Veheesstraat 6, 5141 MA Waalwijk

+31 (0)6 303 84 031