Wie zijn wij

dé band voor je FEEST of BRUILOFT


Time Out is VEELZIJDIG en FLEXIBEL

Coverband Time Out brengt je op een hoger level met strakke beats van vier muzikanten en een geweldig stemgeluid van twee swinging zangeressen, samen met de bassist-zanger. De band komt uit de omgeving Tilburg-Waalwijk, is zeer ervaren en bestaat ruim 25 jaar. Alleen muziek van topartiesten uit de genres r&b en soul en bekende disco- en popnummers komen voorbij. Denk aan nummers van Aretha Franklin, Chaka Kahn, Michael Jackson en Donna Summer, maar bijvoorbeeld ook Bruno Mars, Beyoncé of Alicia Keys. Check ons repertoire.

Dus swingend wordt het zeker, maar.... Als je liever een easy setje wenst of een akoestische setting, dan kan dat ook. Of een combinatie. Time Out staat bekend om spontaniteit en interactie met het publiek. Je feest wordt vanzelf een gezellig swingfestijn. Time Out is veelzijdig, wel zo prettig!

Wil je kwaliteit, spontaniteit en uitstraling, boek dan Time Out voor je feest of event en het optreden zal nog lang in ieders geheugen staan...

Bezetting:
- 2 leadzangeressen

- bassist/zanger
- gitarist
- toetsenist
- drummer

Speelduur:
Time Out speelt standaard 3 sets van 45 minuten.

Uitbreiding is mogelijk.


Liever akoestisch of Time Out XL?

Akoestisch Time Out

Is de kleine variant van de band. Met  dezelfde dynamiek en harmony zingen de twee zangeressen, begeleid door een gitarist en percussionist 'easy' covers in de stijl van soul, jazz en r&b.

Heerlijk als achtergrond tijdens diners, op recepties of 'relaxed' in de kroeg tijdens warme zomeravonden of koude winterdagen.

Time Out XL

Band Time Out heeft een standaard bezetting van 6 bandleden. Wil je meer 'ballen' op het podium en de nummers nóg meer laten knallen, dan is de band uit te breiden met:

- een percussionist
- een zanger
- een saxofonist en/of trompetist

Vraag naar de mogelijkheden.

Trouwceremonie

Ook is Time Out te boeken voor tijdens een trouw-ceremonie, -receptie of -diner. Of bij bedrijfsevenementen, zoals bij beurzen of bedrijfsdiners. Een kleine setting van de band komt dan op de achtergrond muzikale invulling aan je event geven.

Dit kan met 1 of 2 zangeressen, begeleid met gitarist of pianist. Ook verzoeknummers zijn hierbij mogelijk.

Time Out op jouw party of liever akoestisch?

Neem contact op met Raymond Yap

+31 (0)6 303 84 031