Allround coverband Time Out

Djamila Santi

zangeres

Deze Waalwijkse zangeres zingt al vanaf haar 15e, dat op familie- en schoolfeestjes begon. Later werd dat serieuzer. Van '98 tot '03 zong ze in duoformatie 2Qualified en deed ze bij Tilburgse rapster Sena de vocale backing en dans. Hoogtepunten waren optredens voor Willem-Alexander en Maxima in sept. '01 in 013 Tilburg en op TV bij Rayman is Laat. Nog een hoogtepunt met Sena's samenwerking was een 5-daags optreden in Carré Amsterdam in sept. '02 met artiesten als o.a. Trijntje Oosterhuis, Leoni Jansen en Astrid Seriese. Ook een optreden bij Barend & Van Dorp heeft ze mee mogen maken. Solistisch wordt de Waalwijkse ook voor diverse projecten gevraagd.

Begin 2001 is Djamila de band Time Out komen versterken. In april '03 werden de (toen) drie zangeressen uit de band gevraagd voor een optreden met instrumentale band. Hierdoor is samen met Claudia Martherus en Rachel Hesseling 3Times aLady ontstaan, waarmee zij twee keer met de X-factor op RTL4 hebben meegedaan.

Bij elk optreden gaat Djamila voor enthousiasme en kwaliteit. Zangtechnisch is ze sterk in koorwerk, maar ook solo's zijn voor haar weggelegd en niet vergeten het rappen! Hoe moeilijker het nummer, hoe groter de uitdaging. Daar gaat ze voor!

"Sinds 2016 sta ik samen met zangeres Cindy in the front. Samen zorgen we voor een energieke act on stage en hebben we bovenal het grootste plezier dat we graag overbrengen aan het publiek".

Djamila (48) is getrouwd met Raymond Yap. Zij hebben 3 (bonus)dochters: Melissa, Celeste en Aaliyah.